Brusselsesteenweg 145 F 3090 Overijse
BKO op Facebook
Gemeente Overijse
NIEUWTJESFOTO'SAANBODINSCHRIJVINGENJAARPLANNINGCONTACT
SCHOOLREGLEMENTANIMATIEFILMVZW. OOGLINKSINFORMATIEBOEKJE
Vzw. Oog
Oog voor kunst - vriendenkring BKO

VZW OOG werd in 1983 opgericht door leerkrachten, directie en sympathisanten van de BKO Academie om de uitstraling en de logistieke onderbouw van de academie te helpen ontwikkelen. Educatief en artistiek wil OOG, samen met BKO het kunstgebeuren, artistieke projecten en creativiteit bij kinderen en volwassenen stimuleren binnen de gemeente Overijse.

Een kunstschool, door de kwalitatieve scholing, de praktijkervaring en kennis van de kunstenaarsdocenten, in wisselwerking met de groei-en-bloei van de leerlingen, kan zo een meerwaarde betekenen voor het culturele leven in het algemeen en een persoonlijke verrijking voor het individu in het bijzonder.

Lid worden is een blijk van waardering en creëert kansen voor belovende leerlingen, nieuwe initiatieven en artistieke projecten.
Het lidmaatschap kan aanvangen op elke kalenderdag. Informatie is beschikbaar op het schoolsecretariaat tijdens de openingsuren van de school. De verworven fondsen worden integraal aangewend ten bate van de academie.

Deze BKO T-shirts zijn ontworpen door Ulrik Sandrup Selvik (de blauwe) en Timmo Hesselink (de witte) en Sehej Kaur (de groene), leerlingen uit onze jeugdateliers. Ze zijn te koop op het secretariaat, kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in small of large.

Het kleurboek 40 jaar BKO 'Buiten de lijntjes' is verkrijgbaar ter gelegenheid van 40 jaar BKO. Het kost 5 euro en is te koop op het secretariaat!

De opbrengst van de T-shirtverkoop en de keurboeken wordt geïnvesteerd in de artistieke werking van BKO Academie.