Openingsuren

open

maandag-zaterdag
zondag
9:00 - 22:00
gesloten

Secretariaat

dinsdag
woensdag
zaterdag
13:00 - 20:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00

Vakantiedagen

Herfstvakantie
Wapenstilstand
Kerstvakantie
Krokusvakantie
Paasvakantie
Hemelvaart
Laatste lesdag
Zomervakantie
31 oktober - 6 november
11 november
24 december - 8 januari
20 februari - 26 februari
3 - 16 april
18 - 21 mei
9 juni
1 juli - 31 augustus

faq

Dit zijn onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Contacteer ons gerust!

Hoe kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan online. We loodsen je stap voor stap door het inschrijven. Ondervindt je je problemen? Dan kan je terecht tijdens openingsuren via telefoon of mail. Vanaf 26 augustus kan je een afspraak maken via info@bko.be op BKO en betalen met bancontact.

Wanneer starten de lessen?

De lessen starten net als in het regulier onderwijs op 1 september. Heb je les op bijvoorbeeld een dinsdag, dan zal je les starten op de eerste dinsdag van september. Meer info over vakantiedagen vind je hier

Je vindt alle lesroosters en praktische info op onze website

Ben jij er graag als de kippen bij, volg dan onze Facebook- en Instagrampagina. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ideaal als geheugensteuntje bij belangrijk BKO-nieuws.

Mag ik eerst komen proberen voordat ik mij inschrijf?

​​Natuurlijk! Iedereen mag deelnemen aan een proefles. Gewoon even mailen of bellen naar info@bko.be of 02 687 57 37.

Kan ik me ook inschrijven als ik niet kan tekenen?

Ja! In BKO vinden we dat iedereen kan kunsten,met de juiste begeleiding uiteraard. Jij zorgt voor de drive en de ‘goesting’ en wij zorgen voor de rest.

Sluit de school tijdens een lockdown?

We hebben natuurlijk geen glazen bol, maar zelfs wanneer we de deuren fysiek moeten sluiten, zetten we ons creatief brein in werking om de lessen te laten doorgaan, bijvoorbeeld  online, met thuisopdrachten, één op één begeleidingsgesprekken, materiaalpakketten, enz.

Ik wil graag mijn kind inschrijven in het kinderatelier, maar ik kan helaas hem/haar niet zelf brengen door het werk?

Dan zorgt het beeldatelier Kunst na school misschien voor een oplossing. Kunst na school is een beeldatelier net als een beeldatelier eerste en tweede graad (kinderatelier) in BKO, alleen gaat de les door in het Gito De kinderen worden opgehaald en teruggebracht van de naschoolse opvang in de basisschool naar het atelier in het Gito.

Mijn zoon of dochter zit in het tweede middelbaar. In welke ateliers kan ik hem/haar inschrijven?

Zit je zoon of dochter in het tweede middelbaar dan kan hij/zij zich inschrijven voor de ateliers derde graad ofwel het jeugdatelier (11 tot 17 jaar). Naast een beeldatelier heb je ook een digitaal beeldatelier voor jongeren.

Moet ik echt twee keer per week les komen volgen?

Nee, je kan kiezen voor een 5 jarig traject met twee lesmomenten per week of voor een 10 jarig traject. Bij een 10 jarig traject kom je 1 lesmoment per week.