11 februari 2023

Dag van het DKO -Open ateliers

 InOp zaterdag 11 februari zet BKO de deuren van de ateliers open. Altijd al willen weten hoe het er binnen de muren aan toegaat in de ateliers? Kom van 9.00 u tot 12.30 u kijken hoe het er in de ateliers aan toegaat.

Op de Dag van de Academies tonen Kunstacademies en Academies voor Beeldende en Audiovisuele Kunst, Woordkunst-drama, Muziek en Dans wat ze bedenken, maken, ontwikkelen, spelen en creëren aan het grote publiek. Overal in Vlaanderen en Brussel gooien academies hun deuren open. Zo tonen ze niet alleen wat er binnen de lokalen en ateliers bruist aan creativiteit maar ook dat hun werk ertoe doet. Het is in en via kunst dat cruciale vragen worden gesteld die de maatschappij uitdagen en evolutie mogelijk maken. Hier zijn we en we doen ertoe!

Ook BKO zet op 11 februari zijn deuren van zijn ateliers open. Loop binnen in de verschillende ateliers en snuif de BKO-sfeer op. Je kan de ateliers in werking zien.

 

Ga je liever zelf aan de slag? Dat kan er zijn ook verschillende ateliers waar je zelf de handen uit de mouwen kan steken.

BOUW MEE AAN EEN BAMBOO CONSTRUCTIE Ben je tussen de 12 en 18 jaar en steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Op het grasplein op de parking bouwt het jongerenatelier aan een heuse constructie uit bamboo. Kom gerust mee bouwen.

Workshop voor eerste en tweede leerjaar in lokaal 5. Wie boetseert er mee aan drakenkoppen of fantasiewezens in klei, die we samen plaatsen aan een reuzedrakenlijf of reuzeslang van takken?

Workshop klei in lokaal 4. voor de kinderen van de 2e graad (vanav derde leerjaar). Broertjes, zusjes, vriendjes.. zijn welkom! Ze kunnen aansluiten wanneer hen past.

Workshop maak je eigen penselen in lokaal Ga met juf Emily aan de slag en maak je eigen penselen. Iedereen – 12 jaar en ouders zijn welkom.

Speel met Photoshop brushes: +16 In het atelier van Grafisch ontwerp en illustratie kan je zaterdag op een van de computers spelen en experimenteren met photoshop brushes

Wanneer?

zaterdag 11 februari 2023 van 9.00 u tot 12.30 u

Inschrijven?

Voordien inschrijven is niet nodig. Iedereen is welkom tussen 9.00 u -12.30 u.

Meebouwen aan de bamboe-constructie of deelnemen aan de workshops kinderateliers? Je sluit aan wanneer je kan en je blijft zolang je zelf wil. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Waar?

BKO academie Overijse, (Brusselsesteenweg 145F, 3090 Overijse, 2de verdiep)

Voor Wie?

Iedereen welkom!

Meebouwen aan de bamboe-constructie? +12

Workshop lokaal 5: eerste en tweede leerjaar

Workshop lokaal 4: voor de kinderen van de 2e graad (vanav derde leerjaar). Broertjes, zusjes, vriendjes.. zijn welkom! Ze kunnen aansluiten wanneer hen past.

Workshop lokaal 6 Emily: iedereen onder 12 jaar + ouders welkom

“Photoshop brushes”: +16